Herunder finder du notesbøger, kalendere og krystaller

Krystalsæt

Krystaller til manifestation 95,- 

Sættet indeholder: rød aventurin, opalit, grøn jade og citrin

Sættet er kodet til at hjælpe dig med at manifestere positive ting ind i dit liv. Når du har bestilt dette sæt vil jeg aktivere det, så det resonerer med dig og din energi.

____________________________

Krystaller til at tiltrække kærlighed Pris 145,-

Sættet indeholder: grøn cyanit, opalit, botswana agat, cryscolla og rosakvarts

Sættet er kodet til at hjælpe dig med at tiltrække ægte og dybfølt kærlighed ind i dit liv. Når du har bestilt dette sæt vil jeg aktivere det, så det resonerer med dig og din energi. 

____________________________

Overflodssæt Pris 95,-

Sættet indeholder - pink botswana agat, gul calcit, grøn aventurin og rød aventurin

Sættet er kodet til at modtage overflod i alle livets facetter. Når du har bestilt dette sæt vil jeg aktivere det, så det resonerer med dig og din energi. 

____________________________

 

Krystal kolber

Krystal kolber Pris 185,- pr styk 

Chakra og Manifestation

Når du har bestilt dette sæt vil jeg aktivere det, så det resonerer med dig og din energi. 

Disse kolber vibrerer med meget høj energi. Chakra kolben healer og balancerer dig. Manifestation tiltrækker alle de positive ting du måtte ønske.

De kan stå på et bord eller på gulvet foran dig, når du f.eks. mediterer og påkalder healing eller sender ønsker ud i universet.

Jeg laver dem kun på bestilling, og derfor vil de være kodet med præcis det du har brug og aktiveret for til din energi.

Krystal begyndersæt

Jeg har samlet nogle start krystalsæt til en god pris. 

Lille sæt indeholder - chakrasten, rosakvarts, calcit samt overflodssten Kr 155,- (værdi 200)

Mellem sæt indeholder - chakrasten, rosakvarts, calcit, rå amatyst, krystalæg samt overflodssten kr 295,- (værdi 375)

Luksus sæt indeholder - chakrasten, rosakvarts, calcit, rå amatyst, krystalæg, krystalhjerte, krystalkugle samt overflodssten kr 500,- (værdi 600)

Jeg har masser af smukke krystalkugler, krystalæg, hjertekrystaller mm - du velkommen til at komme forbi, når jeg har åbent hus - se under nyheder. 

Kalnder 2019

Giv dig selv en smuk gave - eller giv en gave til en du holder af.

Denne version er en lille buttet kalender med en uge pr. opslag (se billedet) en samlet årsplan i starten, samt en oversigt for hver måned.

Hvis du skriver med blyant, kan viske ændrede aftaler ud, og på den måde er der altid et fint overblik i din kalender. Det Kalender 2019 skaber ro.

Ved køb af en af disse kalendere får du 2 smukke ord per måned, som du kan skrive ind i dine kalender, så du altid vil huske det positive, og hvor fantastisk du er. 
Mål; 14/10 cm.

Porto er kr 25,- uanset om du køber en eller flere. (Her sender jeg med billigste forsendelse - PostNord, DAO eller Bring)

Kr 165,-

Olena's Garden - smukke notesbøger med linjer

Moonlight og Dayspring

Som alle de andre notesbøger tager disse pusten fra mig. Jeg elsker farverne og de inspirerer mig og lader mine kreative evner få rum og plads til at blomstre.

 Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb 

Siden det 17. århundrede har Petrykivka-maleriet været et almindeligt syn i kossack-bosættelserne i Dnyepr-floden regionen i Ukraine. På det tidspunkt blev det antaget, at skønheden havde magt til at afværge ondskabsfulde ånder. I Olena's Garden, vores serie med Olena Skytsiuks malerier, vil du støde på den samme poetiske kærlighed, der opstod i de ukrainske landsbyer.

Opkaldt efter landsbyen, hvor Petrykivka-maleriet har overlevet til denne dag, blev stilen oprindeligt brugt af bønder til at dekorere de hvidvaskede vægge og interiører af deres enkeltes boliger samt møbler, køkkenudstyr og andre husholdningsgenstande lavet af træ. De mest almindelige motiver var blomster og bær samt symbolske figurer af fugle, dyr og mennesker. Et ejendommeligt element i denne tradition var brugen af ​​fine børster lavet af kattehår, hvilket skabte den karakteristiske overflod af de skønneste delikate penselstrøg, du kan se på bøgerne.

I lang tid var Petrykivka-maleriet forblevet et lokalt håndværk, som blev overgivet fra generation til generation uden at modtage en stor anerkendelse som en kunstform. Genren var ved at forsvinde, da en Petrykivka skolelærer i 1936 åbnede en skole med dekorationskunst og inviterede en af ​​de få tilbageværende praktikere til at uddanne fremtidige kunstnere. Efterhånden blev kvalificerede fagfolk værger for denne malerikunst.

Størrelse – 13/18 cm 240 sider

Kr 250,- incl porto (Her sender jeg med billigste forsendelse - PostNord, DAO eller Bring) Ved afhentning koster den Kr. 225,-

 

Turqouise Tales - smukke notesbøger med linjer

Min nyeste notesbog Turqouise Tales inspireret af omslaget på en bog med titlen Chroniques, publiceret af Salel Binder i Paris i 1514-tallet. Den er gudesmuk, og overfloden i designet afspejler renæssancens tilgang til dekoration. I dette grøn-blå tidsskriftsomslag kan du måske ane indviklingen og magien i dine egne historier.Denne bog findes i fire størrelser. Siderne er lækre tykke og fremstillet uden brug af syre. Blødt lækkert omslag der føles som hud med tyrkis og guld. Omslaget er hardcover som en bog og der er to flotte messingspænder på siden.

Den er bare så flot og inspirerende. Husk der skal skrives og tegnes i den. Ingen af de smukke notesbøger er for fine til at du skriver i.

Størrelse - 18x23 cm 240 sider

Porto er kr 25,- uanset om du køber en eller flere. (Her sender jeg med billigste forsendelse - PostNord, DAO eller Bring)

Kr 365,-

Dharma Dragon - Smukke notesbøger med linjer

Jeg elsker at pakke mine inderste tanker ind i lækre notesbøger. De inspirerer mig, og når jeg skal enten nedfælde mine gode ideer, min inderste tanker, ny læring eller andet der er vigtigt for mig, så vil jeg gerne pakke det ind i noget der matcher mig eller noget som er så lækkert, at jeg gerne vil pakke ”mig” ind i det. Jeg har altid ledt efter smukke notesbøger, og denne gang har jeg fundet flere som jeg virkelig synes er MEGET smukke og iøjnefaldende. Denne notesbog er i rigtig god kvalitet – det er den ultimative notesbog for alle. 

Dharma Dragon er en kombination af mødet mellem ældgammel spiritualitet og moderne digital kunst. Notesbogen glimter, og det er en fryd at have den med udenfor.


Må denne notesbog inspirere dig til at skrive fra dit inderste dyb 

Størrelse – 13/18 cm 240 sider

Kr 250,- incl porto (Her sender jeg med billigste forsendelse - PostNord, DAO eller Bring) Ved afhentning koster den Kr. 225,-