Access Bars

Access Bars er en meget blid og afslappende behandlingsform, og giver

  • indre ro, balance og klarhed
  • øget indlæringsevne og forbedret fokus
  • reduktion af stress og tankemylder
  • forbedring af din nattesøvn og dit selvværd
  • større evne til at være i nuet
  • en positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser som fx. ADHD

Du er fuldt påklædt underbehandlingen og ligger på ryggen på en behagelig massagebriks, mens jeg blidt berører energipunkterne. Da det er en meget afslappende behandling, falder du måske i søvn undervejs eller oplever at du kommer i en dyb tilstand af stilhed. Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst, er du også meget velkommen til at stille spørgsmål eller dele fornemmelser, følelser og tanker med mig undervejs.

Access Bars forandrer, frigiver energi, afspænder kroppen og reducerer stress. Udover det frigiver den negativ og fastlåst energi.

Varighed: ca. 50 min. (voksne) / ca. 25 min. (børn u. 15)

Alle Access teknikker giver din krop en øget lethed og balance.

Access Body - Psoasmusklen

Psoasmusklen er kroppens harddisk - den husker alt. 

Har du lændesmerter, eller uforklarlige smerter i underlivet, bøvl med hofterne, cyster på æggestokkene, eller problemer med nyre, blære? Så er den helt store synder i dette, ofte Psoasmusklen, fordi den er i ubalance eller overspændt.

Psoasmusklen bærer vores skelet og spænder fra nyrerne på bagsiden af ryggen og næsten hele bredden af nederste del af ryggen. Hvis den er overspændt, trækkes skelettet skævt, muskler spænder op og det kan påvirke alle de indre organer.

Når du får tømt din følelsesmæssige skraldespand (Psoasmusklen) for gamle følelser, overbevisninger, fordømmelser, oprevethed, ængstelighed, sorg, traumer, skyld og skam og meget mere - så vil din PSOASMUSKEL komme i balance, og dermed skabe større balance og velvære i de andre organer også.

 Behandlingen foregår med tøj på, og min hænder vil være placeret på solar plaxus og navle. 

Varighed: ca. 50 min. (voksne)

Access Body - Nervestyrkeren (vagus nerven)

Nervestyrkeren handler om at styrke de områder, der styrker nerveregenerationen. 

Efter uheld, fald, operationer, meget en længere varende stress - kan dine nerver være flossede, ødelagte, overskårne etc. Måske er du bare op i årene og lider af almindelig nerveslitage.

Denne proces hjælper med at styrke de områder i kroppen, der er med til at generere nye nerver. De fleste mennekser har meget stor effekt af denne behandlingsform. 

Behandlingen foregår med tøj på, og med berøring forskellige steder på kroppen, specielt steder hvor du har haft brud eller er blevet opereret. 

Varighed: ca. 50 min. (voksne)