Karmisk forandringsarbejde der sætter krop og sjæl fri

Vil du gerne sættes fri af følelser fra gamle eller eksisterende relationer? Det kan være kærester, gamle chefer, familie, kolleger, svigermor mm

Er du træt af de samme kampe og konflikter med din mand, din kæreste, din mor, din far eller andre? Føler du dig fanget i deres følelser? 

Så er denne behandling svaret. Med hjælp fra universet fjerner jeg negative følelser og blokeringer. Du bliver sat fri af den energi der holder dig fast i konflikten og kampen, og tager din styrke tilbage. Samtidig bliver dit modstykke også sat fri. Kærligheden mellem 2 mennesker bliver ikke ophævet. 

I processen kan jeg modtage beskeder til dig, og jeg beskriver alt hvad jeg ser og oplever undervejs, og du bliver healet, hvis det er nødvendigt. For god ordens skyld beder jeg altid om din tilladelse inden. 

Du vælger selv, hvad du vil bruge denne nye "frihed" til - det kan være en ny start, et lettere farvel eller blot en større forståelse. 

Karmisk adskillelse er en behandlingsform jeg selv har udviklet. Den har afsæt i et redskab, som jeg har lært i Thetahealingen kaldet energetisk skilsmisse, men det er på ingen måder den samme behandling. Denne behandlingsform går dybere, så dybt som din sjæl tillader, og du vil blive sat fri til at slippe, ophæve, opløse og bryde alle aftaler eller løfter som du har afgivet  frivilligt, under tvang eller som er blevet dig pålagt, og som har frarøvet dig din evne til at se klart eller som har taget din frihed. Det vil blive healet op helt tilbage til udgangspunktet i tidligere liv, hvis det er startet der. "Konflikten"/kontrakten/aftalen/løftet bliver opløst karmisk - og jeg melder tilbage til dig, hvad jeg oplever og mærker undervejs på rejsen tilbage i tiden. Dette giver en meget større forståelse for, hvorfor tingene eller forholdet er som det er.  

Jeg laver kun dette som en fjernsession.